Partycentrum

Bruiloften en familiefeesten behoren ook tot de mogelijkheden bij MeetingDistrict Nieuwegein. Een kleine verjaardag, een grote bruiloft, een geboortefeest. Voor al deze feestelijke gebeurtenissen bieden wij sfeervolle zalen. De flexibele opzet van onze feestzalen in ons partycentrum zorgt ervoor dat er altijd een passende zaal ingezet kan worden voor uw bruiloft of feest. U kunt dus bij ons terecht voor een kleine, grote of zelfs gescheiden groepen. Wilt u zelf de catering verzorgen? Geen probleem!
Marokkaanse Bruiloft
Feestzaal
Turkse bruiloft
Feesten en bruiloften
Marokkaanse feesten en bruiloften

Regelmatig wordt er bij MeetingDistrict een Marokkaanse bruiloft gehouden. Wij hebben meerdere zalen, waardoor het heel eenvoudig is om mannen en vrouwen apart te ontvangen tijdens het trouwfeest. Eventueel behoren aparte entrees en aparte toiletten ook tot de mogelijkheden. Ook hebben we een gebedsruimte en een aparte kleedkamer voor de bruid waar zij met de Negaffa terecht kan.

Turkse feesten en bruiloften

Ook zijn wij vaak de feestlocatie voor Turkse bruiloften en feesten. Vanwege de specifieke wensen bij deze feesten werken wij samen met een betrouwbare partij. Zij verzorgen het complete plaatje, zoals muziek, eten, drinken, decoratie en nemen u daarmee alle zorgen uit handen. Ook hebben we een gebedsruimte en een aparte kleedkamer voor de bruid.

Hindoestaanse feesten en bruiloften

Met Hindoestaanse feesten en bruiloft zijn wij al een aantal jaren zeer bekend. Wij hebben meerdere zalen beschikken we over een aparte kleedkamer. Wij zijn bekend met de gebruiken en rituelen die bij de Hindoestaanse feesten komen kijken. En bij het huren van onze zalen voor meerdere dagen, bieden wij zeer gunstige tarieven. Ook hebben we een aparte kleedkamer voor de bruid.

Catering & decoratie

Bij ons is het mogelijk om zelf de catering te verzorgen. We beschikken over een ruime keuken waar u gebruik van kunt maken. Vaak regelt de cateraar ook de decoratie. Als u nog geen cateraar/decorateur heeft, dan hebben wij contact met een aantal goede leveranciers, die al vaker bij ons geweest zijn en die dit uitstekend voor u kunnen verzorgen.

Bereikbaarheid en parkeren

Door onze centrale ligging vlak bij de A2, A27 en A12 zijn wij vanuit het hele land goed bereikbaar. Daarbij hebben we veel gratis parkeerplaatsen voor de deur.

T: 030 60 59 050
E: info@meetingdistrict.nl
Blokhoeve 2a, 3438 LC Nieuwegein
Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur